Rulouri cu Telemea de Loviștea și Prosciutto
Ingrediente:
200 g telemea de Loviștea, tăiată în fâșii lungi
8 felii de prosciutto
1 mână de rucola proaspătă
1 lingură de miere
1 lingură de nuci mărunțite
Piper proaspăt măcinat
Mod de preparare:
Pregătește ingredientele:
Așază fâșii de telemea de Loviștea pe o suprafață de lucru.
Împachetează fiecare bucată de telemea cu o felie de prosciutto.
Așează câteva frunze de rucola pe fiecare fâșie.
Rulează rulourile:
Rulează fâșiile strâns pentru a forma rulouri. Poți folosi un scobitor pentru a le fixa în poziție.
Prepare glazura:
Într-un castron mic, amestecă mierea cu nucile mărunțite.
Glasează rulourile:
Cu ajutorul unei pensule, unge rulourile cu glazură de miere și nuci.
Servire:
Așază rulourile într-un platou frumos și presară piper proaspăt măcinat deasupra.