Rulouri cu Telemea de Loviștea și Prosciutto

Ingrediente:  200 g telemea de Loviștea, tăiată în fâșii lungi  8 felii de prosciutto  1 mână de rucola proaspătă  1 lingură de miere  1 lingură de nuci mărunțite  Piper proaspăt măcinat Mod de preparare:  Pregătește ingredientele:  Așază fâșii de telemea de Loviștea pe o suprafață de lucru.  Împachetează fiecare bucată de telemea cu o felie de prosciutto.  Așează câteva frunze de rucola pe fiecare fâșie.  Rulează rulourile:  Rulează fâșiile strâns pentru a forma rulouri. Poți folosi un scobitor pentru a le fixa în poziție.  Prepare glazura:  Într-un castron mic, amestecă mierea cu nucile mărunțite.  Glasează rulourile:  Cu ajutorul unei pensule, unge rulourile cu glazură de miere și nuci.  Servire:  Așază rulourile într-un platou frumos și presară piper proaspăt măcinat deasupra.