Quiche cu Telemea de Loviștea și Roșii Cherry

Ingrediente pentru aluat:  1 cană de făină  1/2 cană de unt rece, tăiat cubulețe  2 linguri de apă rece  Un praf de sare Ingrediente pentru umplutură:  200 g telemea de Loviștea, tăiată cubulețe  1 cană de roșii cherry, tăiate în jumătăți  1 ceapă roșie, tăiată subțire  4 ouă  1 cană de smântână  Sare și piper, după gust  1/2 cană de brânză parmezană rasă Mod de preparare:  Pregătește aluatul:  Într-un castron, amestecă făina cu untul și sarea până când obții un amestec mărgăritar.  Adaugă apă rece și amestecă până când se formează un aluat omogen.  Înfășoară aluatul în folie alimentară și lasă-l la frigider timp de 30 de minute.  Pregătește umplutura:  Într-un castron, bate ouăle și adaugă smântâna. Amestecă bine.  Adaugă telemeaua de Loviștea, roșiile cherry, ceapa și brânza parmezană. Condimentează cu sare și piper.  Asamblează quiche-ul:  Întinde aluatul într-o formă de tartă și preîncălzește cuptorul la 180°C.  Așază umplutura peste aluat.  Coace quiche-ul:  Coace în cuptorul preîncălzit timp de aproximativ 30-35 de minute sau până când umplutura este coaptă și crusta este frumos rumenită.  Servește: Lasă quiche-ul să se răcească puțin înainte de a-l tăia în porții.